Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yükselenpark Bulvar projesinde satışlar sürüyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde inşa edilen Yükselenpark Bulvar projesindeki satışlar, devam ediyor. Lozan Sokak’ta yükselen projede, 46 adet dairenin yanı sıra 18 adet de ticari ünite bulunuyor. Yol üzerindeki konumu, site alanındaki dairelerin yanı sıra çevresine çok sayıda site dışında ikameti alması ticari ünitelere avantaj sağlıyor.

Akyükselen İnşaat tarafından yaşama kazandırılan projenin konumu ve dükkânları, konut sakinleri için de önemli imkân sunuyor.

Sauna ve fitness salonu gibi sosyal aktivite alanlarına yer verildiği projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler net 158 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Kentsel dönüşüm amacıyla tasarlanan projedeki beş oda ve bir salona sahip durumda olan evlerin net değeri de 359 metrekare.

Projedeki daire fiyatı ne kadar?

Modern mimariye sahip durumda olan Yükselenpark Bulvar projesindeki dairelerin fiyatı, 1 milyon 205 bin Türk lirasından başlıyor. Söz konusu projedeki satın alımları kolaylaştırmak için banka kredisi kullanılabiliyor.

Yükselenpark Bulvar projesindeki sosyal aktiviteler

Bursa ili Nilüfer ilçesinde inşaatı tamamlanmış durumda olan konutların anahtar teslimi, hemen yapılıyor. Projedeki iki adet blokta, küçük birer teras alanı bulunuyor. Site alanında rengârenk çiçeklere yer verilmiş olan projedeki yürüyüş parkuru, sağlıklı ve huzurlu yaşamın vaadini sağlıyor.

Kapalı otoparkla araç sahiplerinin aracını güvene almasını sağlarken projede, sauna ve fitness merkezi de bulunuyor. Çocukların sosyalleşip hoş vakit geçirebileceği ve kendini geliştirebileceği oyun alanlarının da yer aldığı site içerisindeki evlerde, akıllı ev sistemi kullanılıyor.

Projedeki daire özellikleri

Balkonlu dairelerin bulunduğu Yükselenpark Bulvar projesinde, akıllı ev sistemi bulunuyor. Ayrıca, konutlar için depo alanı da ayrılırken projedeki evlerde ebeveyn banyosu da yer alıyor. Dairelerde, yerden ısıtma sistemi kullanılıyor.

Adres: Barış Mahallesi, Lozan Sokak, Nilüfer/Bursa
Telefon: 444 89 16

Projenin internet adresi: https://akyukseleninsaat.com.tr

Projenin elektronik posta adresi: [email protected]