Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Gönül daireleri satışta!

Yükselenpark Gönül projesi, Akyükselen İnşaat’ın Bursa’daki 3 + 1 daire projeleri arasında bulunmaktadır. Brüt büyüklükleri 142 m2, net büyüklükleri 124 m2 olan bu daireler, 3 + 1 oda sayısına sahiptir. Ayrıca bu dairelerin yer almakta olduğu site alanı ise Gönül Sitesi olarak adlandırılmıştır. Güvenlik personelinin kontrolü altında olan ve 7 gün 24 saat kameralar ile izlenen sitede önemli olanaklar vardır. Çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, çok sayıda kamelya ve kapalı otopark bunlardandır.

A Sınıfı İnşaat Belgesi’ne sahip olan Akyükselen İnşaat’ın bu projesi, pek çok iç mekan özelliğine de sahiptir. Dairelerde, hepsi 1. sınıf kalitede olan çelik kapılar, duşakabinler ve ankastre mutfak setleri mevcuttur. Fiber internet, uydu ve kablo TV altyapılarına da sahip olan Gönül Sitesi dairelerinin yalıtımı oldukça gelişmiştir. Bunlarla birlikte sitede kapıcı hizmeti de vardır.

Gönül Sitesi nerededir?

Site alanı, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Kültür Mahallesi’ndedir. Bu mahalle, şehirdeki konumu dolayısıyla Bursa’nın en güzel ve gelişmiş bölgelerinden biri olmaktadır. Ayvalı Sokak üzerindeki Yükselenpark Gönül konutları, Nil Sitesi ve Billurkent konutlarıyla komşu sayılabilmektedir. Ayrıca Abdurrahman Vardar Anaokulu, 23 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kültür Parkı da siteye yakındır. Birbirinden farklı hatlardaki otobüslerin geçtiği duraklar ise bu sitenin her tarafında mevcuttur. Bununla birlikte konutlara en kısa mesafedeki ibadethane, birkaç sokak ilerideki Akşemseddin Camii’dir.

Yükselenpark Gönül satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yükselenpark Gönül satılık daire fiyatları 630.000 TL’den başlamaktadır. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için 444 89 16 ya da 0 549 514 16 16 numarasını aramak mümkündür.

Buna benzer proje haberleri için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Exit mobile version