Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Hürriyet Osmangazi’ye Soluk Getiriyor

Bursa Osmangazi konut projesi Akyükselen İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Adalet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Yükselenpark Hürriyet konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Osmangazi Adalet Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 7 bloktan meydana gelmektedir. Konut bloklarında toplam 260 daire yer almaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin yanı sıra 25 adet ticari alanlar da bulunmaktadır. Konut projesinin yükseldiği site içerisinde oyun parkı, spor salonu, açık yüzme havuzu, kafeterya, kamelya gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Dairelerde ise klima, ankastre set ve yerden ısıtma sistemi vardır. Aynı zamanda site içerisinde kapalı otopark ve 7/24 güvenlik sistemi de bulunmaktadır.

9 katlı 7 bloktan meydana gelen Yükselenpark Hürriyet konut projesinde altı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 151 ile 523 metrekare arasında değişmektedir.

2+1 tip daireler brüt 153, 3+1 tip daireler 217, 4+1 tip daireler 243-261, 6+1 tip daireler de 523 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Yükselenpark Hürriyet Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan konutlar özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 625 bin TL’den başlamaktadır.

151 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip 217 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 730 bin TL ile 755 bin TL arasında değişmektedir.

4+1 dubleks tip daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

6+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 1 milyon 345 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Hürriyet’in merkezinde yer alan proje, çocuk parkı, yürüyüş alanları ve sosyal tesislere olan yakınlığı ile hayattan hiç kopmadan keyifli bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 89 16 ve 0549 818 66 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…