Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Nilüfer teslim tarihi

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Akyükselen İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Yükselenpark Nilüfer projesi, 4 blokta toplam 138 adet daireden meydana geliyor.

Bir kentsel dönüşüm projesi olan Yükselenpark Nilüfer, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Yükselenpark Nilüfer projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Yükselenpark Nilüfer projesinde; 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tipte daireler yer alıyor. Projedeki 2+1 dubleks daireler 139 metrekare, 3+1 daireler 147 metrekare, 3+1 dubleks daireler 156 metrekare, 4+1 dubleksler 274 metrekare büyüklüğe sahip.

Yükselenpark Nilüfer projesi teslim tarihi

Yükselenpark Nilüfer projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor. Projenin yaklaşık yüzde 28’i satılmış durumda bulunuyor.

Yükselenpark Nilüfer projesi fiyat bilgisi

Yükselenpark Nilüfer projesindeki 2+1 dubleksler 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 konutlar 420 bin TL ila 520 bin TL arasında fiyatlarla, 4+1 daireler ise 790 bin TL’den alıcıya sunuluyor. 8 katlı olarak tasarlanan projede, 53 adet satılık daire bulunuyor.

Yükselenpark Nilüfer projesi ödeme seçenekleri

Yükselenpark Nilüfer projesinde, firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla 60 aya kadar vade yapabilmek mümkün. Projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Yükselenpark Nilüfer projesi site özellikleri

Yükselenpark Nilüfer projesinde; çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Proje, akıllı ev sistemiyle donatılmış durumda. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki projede, balkon da var.

Yükselenpark Nilüfer projesi nerede yükseliyor?

Toplu taşıma, okul ve sağlık merkezlerine yakın bir konumda yükselen Yükselenpark Nilüfer projesi, Cumhuriyet Mah. Kırkpınar Sok. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Yükselenpark Nilüfer projesi iletişim bilgileri

Yükselenpark Nilüfer projesiyle ilgili tüm bilgilere 444 89 16 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.