Kategoriler
Proje Haberleri

Yunus Emre Gül, Golden Palm Awards’ta ‘Yılın Girişimci İş Adamı’ seçildi

Raffles Otel’de Golden Palm Awards ödül töreni gerçekleştirildi. Gül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı devralan Yunus Emre Gül ise ödül töreni kapsamında Yılın Girişimci İş Adamı seçildi. Ödül töreninde iş ve cemiyet dünyası bir araya geldi.

İnşaat sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Gül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı başarıları ile dikkat çeken genç iş adamı Yunus Emre Gül üstlenmişti. Kısa zamanda elde ettiği başarıları ile dikkat çeken Yunus Emre Gül, İstanbul’da iki noktada büyük konut ve ofis projelerinin satışına devam ederken Aralık ayında da Katar’da ofis açmıştı. Bu sayede Gül İnşaat, hem Türkiye projelerinden satış gerçekleştiriyor, hem de bu ülkede inşaat işleriyle sektörünü yerini sağlamlaştırıyor.

Yunus Emre Gül, ödül konuşmasında son bir yılda yurt dışında Türk bayrağını dalgalandırmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Bu değerli ödülü çabalarımızın takdiri olarak değerlendiriyorum. Katar ve Kuveyt’teki girişimlerimizin yalnızca şirketimize değil ülkemize de çok önemli katkıları olacağına inanıyorum.” dedi.