Kategoriler
Proje Haberleri

Yunusevler 9 fiyat

Taşyakan İnşaat imzası ile Yunusevler 9 projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Bursa iline bağlı olan Osmangazi ilçesinde inşa ediliyor. Konut projesi olarak yaşama kazandırılmakta olan proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam edilen projenin teslimlerinin önümüzdeki yıl gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Modern mimarisi ile ilgi gören proje üç bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan projede yer alan konut blokları on katlı olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar sayesinde alıcılara modern ve huzurlu yaşam alanları sunuluyor. Yunusevler 9 projesi otuz konut kapasiteli olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış vaziyette. Projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak planlanmış durumda. Yunusevler 9 projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 105 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 129 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Lokasyon itibariyle de merkezi bir bölgede bulunması sayesinde alıcılarına kolay bir yaşamın kapılarını aralayacak olan Yunusevler 9 projesi Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde yükseliyor. İnşaat aşamasında olan proje Yunuseli Mahallesi 799 sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları, daire tiplerine ve konut büyüklüklerine uygun bir şekilde ücretlendirildi. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutların fiyatları 325 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış vaziyette. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projedeki konutların 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 850 549 82 97