Kategoriler
Proje Haberleri

Yunusoğlu Bahçe ödeme seçenekleri

İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe ilçesinde, Yunusoğlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Yunusoğlu Bahçe konut projesi, toplam 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 30 adet villadan meydana gelen projede, 5+2 tipte tekil ve ikiz villalar yer alıyor. Tamamı 3,5 katlı olarak inşa edilen konut projesindeki villaların büyüklükleri, 385 metrekare ila 470 metrekare arasında değişiyor.

Yunusoğlu Bahçe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki villaların fiyatları, 3 milyon 150 bin TL ila 3 milyon 750 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde teslime kadar vadelendirme yaparak villa sahibi olabilmek mümkün.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yunusoğlu Bahçe projesi sosyal donatıları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Her villanın kendisine ait bahçesinin bulunduğu konut projesinde, yangın ve hırsız alarm sistemleri de bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Yunusoğlu Bahçe konut projesi; Güzelbahçe sahiline 6 dakika, şehir merkezine 20 dakika, Urla’ya 15 dakika, Çeşme ve Adnan Menderes Havalimanı’na ise 30 dakika mesafede konumlanıyor.

Şehrin karmaşasından uzak bir noktada yer alan konut projesi, yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir’e kimlik katan projeler ürettiklerini söyledi. Yunusoğlu, bu konut projesinde konforu ön planda tuttuklarını dile getirdi. Yunusoğlu, projede son teknolojinin kullanıldığına da dikkati çekti.

Konut projesi, Kahramandere Mah. 856 Sk. Güzelbahçe/ İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0 232 238 5 444 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.