Kategoriler
Proje Haberleri

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe satışları sürüyor

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Toplamda 64 daire 23 villadan oluşan bu proje sizlere sunulmaktadır. Daire tiplerinin ise 2+1, 3+1 ve 4+1 olduğunu görmekteyiz. Seramik zemin kullanılan bu evin tasarımları modern ve şık tarzda yapılmıştır. Detaylarıyla öne çıkan bu evlerin özelliklerine ve konumuna bakmanız mümkündür. Bu evlerde ısıtma sistemi dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir Aynı zamanda bu projede arabanızı park edeceğiniz açık otoparklarda bulunmaktadır. Proje özelliklerine bakılacak olursa su deposu bulunmaktadır. Ayrıca konutlarında geniş ve ferah odalara sahip olduğu söylenebilir. Ek olarak evlerde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Evin ısı ve ses yalıtımı vardır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe konumu hakkında

İzmir de yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Özellikle sağlık durumlarına karşı sağlık ocağı ve eczanenin yakın olması büyük avantaj sağlamaktadır. Eğitim açısından da liseye, ortaokul ve ilkokula oldukça yakın mesafededir. Markete ve semt pazarlarına da yakın olması ilgi çeken özelliklerindendir. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin kira fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 100 metrekare, net 70 metrekare olan 2+1 satılık dairelerin fiyatı 1 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (545) 141 35 35 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

“Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe satışları sürüyor” için bir yanıt

3+1 brüt ve net kaç metre ve inşaat teslim tarihi ne zaman

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version