Kategoriler
Proje Haberleri

Yurtas Elegance Antakya projesi 7 + 1 odalı villa seçeneklerine sahip

Yurtas Elegance Antakya adlı lüks villa projesi, Yurtas İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat sektöründe yaklaşık olarak 16 yıllık deneyime sahip olan firma, bu lüks konutlar için önemli yatırımlar gerçekleştirmiştir.  Dolayısıyla söz konusu villalar; Hatay satılık villa seçenekleri arasında yer alan en lüks ve büyük konutlardandır. Ayrıca proje kapsamındaki daireler sadece 7 + 1 odalı olmadığı gibi, 6 + 1 ve 8 + 1 daire seçenekleri de mevcuttur. Bu villaların kullanım alanları, yaklaşık olarak 400 metrekare ve 600 metrekare arasında değişmektedir. Bununla beraber giysilerin saklanabileceği giyinme odası ve erzak depolamak için yeterli alan sunan kiler bölmeleri de mevcuttur. Çamaşır odası ise hem çamaşır makineleri hem de kurutma makineleri için yeterli alan sağlamaktadır.

Her odasında birer adet banyo yer alan bu villalar müstakildir. Güvenlik personelleri tarafından korunan site alanında 7 / 24 aktif kameralar bulunur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu gibi olanaklar da site içerisinde yer alır.  Fakat her bir villanın müstakil havuzu bulunmamaktadır. Bununla beraber müstakil bahçe alanları son derece geniştir.

Yurtas İnşaat bu projesini nasıl bir konumda gerçekleştirmiştir?

Oldukça lüks özelliklere sahip olan, depreme dayanıklı bu büyük villalar Antakya – Kuzeytepe Mahallesi’ne yükselmektedir. Çevre yolu yakınlarında konumlanan villa sitesi, Hikmet Çankaya Parkı’na ve Kuzeytepe Aile Sağlığı Merkezi’ne oldukça yakındır. Kuzeytepe Atatürk İlkokulu, Mehtap –  Mehmet Olgar Ortaokulu ve Özel Defne Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi de bu bölgededir. Asi Nehri civarındaki bu konum, Antakya’nın en huzurlu bölgeleri arasınadır.

Yurtas Elegance Antakya satılık villa fiyatları ne kadardır?

Yurtas Elegance Antakya satılık konut seçenekleri krediye uygun olmakla beraber; yaklaşık 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Daha detaylı bilgi için 0532 443 40 31 numarasını aramak gerekir.