Kategoriler
Proje Haberleri

Yuva Büyükçekmece Konutları satışa sunuldu

Konut projesi Gürbüzler DTM Limited Şirketi firması tarafından inşa edilmektedir. Yuva Büyükçekmece Konutları projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesi,  E-5 üzerinde inşa edilmektedir. Büyükçekmece konut projesinde yer alan dairelerin satışlarına başlandı. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları belli mi?

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Fatih Mahallesi, E-5’e cepheli arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  Söz konusu arsa alanı üzerindeki proje iki konut bloğundan meydana gelmektedir. İki konut bloğunda ise toplam 35 adet konut yer almaktadır.

Projede 2+1, 3+1 ve dubleks tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Beş farklı 2+1 tip daire, dört farklı 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde üç farklı dubleks tip daire seçenekleri yer almaktadır. Yuva Büyükçekmece Konutları projesindeki 2+1 tip dairelerin alanları brüt 61 ile 97 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 3+1 tip daireler alanları brüt 90 metrekare ile 126 metrekare arasındadır. Dubleks tip daireler ise 84, 90 ve 117 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

2+1 tip dairelerin bazılarındaki yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır.  3+1 tip dairelerde ebeveyn banyosu yer almaktadır. Dubleks dairelerde ise odalar ve ıslak hacimlerin dışında teras alanları yer almaktadır. Konut projesindeki bloklar 5 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Yuva Büyükçekmece Konutları fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Ancak konut projesinde daire fiyatları henüz açıklanmadı. Konutların ayrıca ödeme planı da henüz belli değil. Daire fiyatları ve ödeme planı belli olduğunda bilgiler haberimiz içerisinde yer alacaktır.

Yuva Büyükçekmece Evleri projesinde kameralı güvenlik, açık otopark, asansör, balkon, ebeveyn banyosu gibi bir çok özellik yer almaktadır. Konut projesi en son yayınlanan deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmektedir. Projede ayrıca ileri teknoloji ile üretilmiş inşaat malzemeler kullanılmaktadır.

Örnek dairenin hazır olduğu konut projesi konum olarak Büyükçekmece İlçesi’nin tam merkezinde yer almaktadır. Büyükçekmece konut projesi Fatih Mahallesi, Kaktüs 2 sokak, No: 11 34550 Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 0212 863 58 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version