Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Yuvam Bahçeşehir Evleri 0,64 faiz ile satışa sunuldu

‘Yuvam Bahçeşehir Evleri’ adını alan yeni sosyal konut projesi Başakşehir Belediyesi imzasıyla hayat buldu. Projenin tanıtımında yapılan açıklamaya göre, “Herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” anlayışıyla hareket edildiğine dikkat çekildi. Projede bulunan ödeme seçenekleri arasında 120 ay 2 bin 700 TL’den başlayan taksit tutarlarının dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapması bekleniyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri için geri sayım

Başta Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu olmak üzere; Akar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pamuk ve birçok davetlinin katılım sağladığı konut projesinin tanıtım programı geçtiğimiz gün tamamlandı. Programın başında belirli kişilerin konuştuğu ve ardından tanıtım filminin davetlilere izletildiği görüldü.

Proje adına gerçekleştirilen ilk etapta alıcıları 752 konut ve 16 mağaza bekliyor. 7/24 güvenlik hizmetlerinin sağlandığı site içerisinde, açık-kapalı otopark, spor salonu, sosyal donatılar ve eşsiz peyzaj alanları bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra yeni yaşam bölgesinin çevresinde bulunan alışveriş merkezleri, camiler, eğitim kurumları, üniversiteler ve hastaneler konutları yaşamın yeni merkezi haline getirmektedir.

Yuvam Bahçeşehir Evleri aynı zamanda konumuyla alıcılara kazandırmaya devam etmekte. Yoğun iş temposuna sahip bireyler için zaman kazandırması beklenen şehir içi konumlu konutlarda asıl amaç dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesini kolaylaştırmak.

Kampanya kapsamında konutlar satışa çıktı

2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı tipteki daire seçeneklerinin, 344 bin TL’den satışa sunulması kararlaştırıldı. 0,64 faiz oranıyla satışa sunulan Yuvam Bahçeşehir Evleri, yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar vade fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Taksit fiyatlarının 2 bin 700 TL’den başlayacağı projede alıcılara modern yaşam alanlarının kazandırılması beklenirken; çocuklu aileler için güvenli bir ortam yaratma sözü verildi. Projede başvurular 14 Ağustos 2020 tarihinde Cuma günü başladı. Başvurular 21 21 Ağustos 2020 tarihinde sona erecek.

Bölgenin en merkezi noktasında yükseliyor

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Yuvam Bahçeşehir Evleri için düzenlenen tanıtım programında sosyal konut projelerine devam edeceklerini açıkladı. Aynı zamanda deprem izolatörlü konut projelerinin de yeni hedefler arasında devam ettirileceği vurgulanırken, Türkiye’nin ilk deprem izolatörlü konut projesini açıklayan kişi yine Belediye Başkanı Karoğlu oldu.

Başakşehir arazisinin yapısal olarak depreme dayanıklı olduğuna dikkat çeken başkan, bu bölgenin özellikle kayalık olarak bilindiğinden bahsetti. Bu nedenle kentleşmede modernlik getiren ve deprem karşısında ayakta kalmayı başaran sağlam yapılar belirlenen yeni sosyal konut projelerinde öne çıkacak.

Detaylı bilgi için:

444 88 40 / [email protected]

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.