Kategoriler
Proje Haberleri

Yuvan İnşaat İmaj Evleri oturuma hazır

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yuvan İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Yuvan İnşaat İmaj Evleri konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Nilüfer konut projesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 3 konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca konut projesinde toplam 40 adet daire ve 8 adet dükkan bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje, yeşilin güzelliğiyle modern mimarinin uyumunu yakalayan bir yaşam tarzı sunmaktadır. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kontrol edilebilmektedir. Daire içleri yangın alarmı, hırsız alarmı, spot aydınlatma, yüz tanıma ve parmak izi gibi donanımlara sahiptir. Bunun dışında vestiyer, ankastre set, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, teras gibi olanaklara da sahiptir.

Proje sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk parkı, kapalı spor salonu, basketbol/ voleybol sahası gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede kapalı çocuk oyun bahçesi, kapalı otopark gibi hizmetler de yer almaktadır. Yuvan İnşaat İmaj Evleri konut projesi Haziran 2021 tarihinde teslim edişmiş olup oturum başlamıştır. Proje kapsamında dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 6+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir.

Yuvan İnşaat İmaj Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 615 bin TL’den başlamaktadır.

Bu kapsamda satışları devam eden;

118 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 615 bin TL’den,

3+1 ve brüt 170 metrekare alana sahip daireler 775 bin TL,

Brüt 240 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler ise 915 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Yuvan İnşaat İmaj Evleri nerede yer alıyor?

Bursa konut projesi, Nilüfer’in hızla değişen ve gelişen bölgesi Kayapa’da konumlandırılmıştır. Ayrıca proje eczane, sağlık kurumları, üniversite, okul, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 243 15 15 ve 0553 169 88 26 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Exit mobile version