Kategoriler
Proje Haberleri

ZEK Seyrani konutları Ağustos’ta teslim edilecek

ZEK Seyrani projesinin ismi, proje sahibi olan ZEK Yapı – İnşaat ile projenin yer aldığı konum olan Seyrani Mahallesi’nden kaynaklanır. Bu projedeki tüm daireler 4 + 1 odalı olmakla birlikte brüt 215 – net 145 m2 büyüklüğündedir. Cazip ödeme koşulları ile satışa çıkan dairelerin önemli özellikleri vardır. Bu özellikler arasında en önemli olanı, deprem riskine karşı dayanıklı yapı malzemeleriyle inşa edilmesidir. Ayrıca tüm daireler çift banyoludur ve yalıtın özelliklerine sahiptir.

Projenin merkezi konumu ise pek çok avantaj sağlamaktadır. Daire sahiplerinin şehir yaşantısından kopmadan huzurlu yaşayabilmelerini sağlayan bu proje, yapı ve konum açısından çok avantajlı olabilen sayılı projeler arasındadır. Bununla birlikte ZEK Yapı – İnşaat firmasının öteki konut projeleri de bu proje için bir referanstır. Ayrıca Ağustos 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanan bu dairelere talep çok yoğundur.

ZEK Seyrani konutları nerede yükselmektedir?

Bu projenin yer aldığı Seyrani Mahallesi, Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunmaktadır. Mustafa Kemal Bulvarı yakınlarındaki bu daireler pek çok okula yakın olmaktadır. Bu okullar arasında Şerife Bacı Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Nurettin Öztürk İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Birol Mutlu Ortaokulu mevcuttur. Bununla birlikte konutların yanı başında Şok market, Seyrani Camii ve birkaç otobüs durağı da yer alır. ZEK Seyrani konutları Hoca Ahmet Yesevi Aile Sağlığı Merkezi’ne de çok yakın mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

ZEK Seyrani satılık daire fiyatları genel olarak 825.000 TL’den başlar. Ayrıca bu daireler için takas yöntemi uygulanamamaktadır. Ödeme fırsatları ve projenin fiyat seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için arayınız:

  • 0 533 130 85 42
  • 0 352 232 71 25

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için lütfen tıklayınız

 

Exit mobile version