Kategoriler
Proje Haberleri

Zek Yapı Seyrani Projesi Kayseri’de fark yaratacak

Zek Yapı ve İnşaat kalitesi ile Kayseri konut projesi hayat bulmaktadır. Zek Yapı Seyrani Projesi Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Seyrani Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz bitim aşamasında olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Kayseri Kocasinan’da hayata geçirilen proje, Seyrani Mahallesinde yükselmektedir. Aynı zamanda projenin Eylül 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Kayseri konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Kocasinan Seyrani Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 14 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Zek Yapı Seyrani Projesi kapsamındaki daire içleri, ebeveyn banyosu, vestiyer, görüntülü diafon, fiber internet gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin dışında ticari birimlerde yer almaktadır. Konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 215 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Zek Yapı Seyrani Projesi Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri Kocasinan konut projesinde yer alan konutların fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 870 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Konut projesi Seyrani Mahallesinde havaalanı yoluna cephe konumdadır. Aynı zamanda Havaalanı fuar alanı, Kadir Has Kongre Binası gibi yerlere ve önemli resmi kurumlara yakınlığı dolayısıyla son derece avantajlı bir konumda yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0352 232 71 25 ve 0850 318 50 85” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Exit mobile version