Kategoriler
Proje Haberleri

Zek Yapı Zümrüt 8 satışları başladı

Zek Yapı Zümrüt 8 konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yükselen Zek Yapı ve İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kocasinan İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Zek Yapı Zümrüt 8 modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, Hilton banyo, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda geniş ve ferah daireler arasında farklı cephe seçenekleri de bulunmaktadır.

Proje kapsamında otopark, kapıcı, hidrofor, su deposu gibi olanaklar da yer almaktadır. Kayseri Kocasinan konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 daireler brüt 190 metrekare büyüklüğündedir.

Zek Yapı Zümrüt 8 konumu ve fiyatları hakkında

Zek Yapı Zümrüt 8 konut projesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Peri Sokak üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje pek çok sosyal imkanlara yürüme mesafesindedir. Bunların yanı sıra Havalimanına, alışveriş merkezlerine, ulaşım noktalarına da oldukça yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 190 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 750 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Ağustos 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 232 71 25 ve 0533 130 86 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…