Kategoriler
Proje Haberleri

Zekeriyaköy Park Ada Evleri satışta

Sarıyer projesi Uluslararası Yapı Ticaret ve Turizm A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Zekeriyaköy Park Ada Evleri projesinde dubleks dairelerin ve villaların satışlarına başladı. Söz konusu proje İstanbul Avrupa Yakası, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, daire büyükleri ne kadar? Villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Zekeriyaköy projesi toplam 12 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. 2 adet bahçe dubleksi, 2 adet çatı dubleksi daire yer almaktadır. Ayrıca projede 8 adet tripleks villa yer almaktadır. Villalar dört artı bir tipinde olacak şekilde tasarlanmıştır. Proje içerisinde yer alan 8 adet villa brüt 175 metrekare net ise 160 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Villalara ait bahçe alanları 50 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir.

Zekeriyaköy projesinde yer alan dubleks tip daireler 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca projede yer alan 2 adet bahçe dubleksi daireler brüt 147.20 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. İki adet çatı dubleksi daireler ise brüt 145.30 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Villalarda adsl, duvar kağıdı, kartonpiyer, çelik kapı, duşakabin, interkom sistemi, seramik zemin gibi özelikler mevcuttur. Ayrıca ısı cam, pvc doğrama, set üstü ocak, fiber internet ve görüntülü diafon gibi özellikler yer almaktadır. Zekeriyaköy projesinde kamera sistemi ses yalıtımı ısı yalıtımı gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca projede otopark, uydu sistemi, güvenlik sistemi ve kablo tv yer almaktadır.

Zekeriyaköy Park Ada Evleri fiyatları ne kadar?

Zekeriyaköy projesinde yer alan 8 adet villaların fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede yer alan villa fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

175 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip bahçe kullanımlı villalar 2 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bahçe kullanımlı villa fiyatları 2 milyon 600 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Konut kredisi kullanarak konut sahibi olmayı düşünenler için proje krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Zekeriyaköy Park Ada Evleri projesi Maslak güzergahına 15 dakika, İstanbul Havaalanı’na ise 20 dakika mesafede yer almaktadır.  Ayrıca proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 5 dakika mesafede yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede teslimler 2022 yılı Haziran ayında başlaması planlanmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0212 243 72 58 ve 0532 552 23 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version