Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zemzem Konutları projesinde 60 vade farksız ödeme

Ofis ve fabrika gibi iş yerlerine kolay ulaşım imkânı sunmakta olan Zemzem Konutları projesinde, az sayıda daire kaldı. İş alanlarının yoğun olduğu Kartal, Tuzla, Pendik gibi İstanbul il sınırları içerisindeki ilçelerin yanı sıra Kocaeli’nin Çayırova, Gebze, Dilovası gibi ilçelerine de kolay ulaşım imkânı sunan projedeki daireler, 510 bin Türk lirasından başlıyor.

Zemzem Konutları daire seçenekleri

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, şehrin girişine yakın mesafedeki 6 dönümlük arazi alanı üzerinde kurulan Zemzem Konutları projesi, üç blok içerisindeki 176 adet daireyi barındırıyor.

Projedeki dairelerde klima ve ebeveyn banyosu bulunuyor.

Modern mimariye sahip durumda olan projede, iki oda ve bir salonlu dairelerin net büyüklüğü, 65 metrekare değerinde bulunuyor. Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından inşa edilmiş durumda olan projedeki dairelerin üç oda ve bir salonlu tipi, net 83 metrekarelik alana sahip.

Söz konusu projede yer alan konutların anahtar teslimi, hemen yapılıyor.

Projedeki evlerin fiyatı ne kadardan başlıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 4 dakikalık mesafede inşa edilen Zemzem Konutları projesindeki bir oda ve bir salonlu konutların fiyatı, 510 bin Türk lirasından başlıyor. Kapalı otoparkı da bünyesine alan projedeki iki oda ve bir salonlu evlerin fiyatı, 565 bin Türk lirasına kadar yükseliyor.

Site alanında çocuk oyun parkının da bulunduğu projedeki üç oda ve bir salonlu dairelerin fiyatı ise 665 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki üç oda ve bir salona sahip durumda olan dairelerin fiyatı 735 bin Türk lirasına kadar çıkıyor.

Zemzem Konutları projesindeki ödeme seçeneği

Söz konusu projedeki satın alımlarda, verilecek olan 100 bin Türk liralık peşinata karşılık kalan borç, 60 ay boyunca taksitlere bölünüyor. Taksitlerden vade farkı alınmıyor.

Adres: Fatih Mah. Kıraç Sok. No:21 Pendik/İstanbul

Telefon: 444 61 34

Elektronik posta adresi: bilgi@cavusogluyemenler.com

İnternet sitesi: http://www.cavusogluyemenler.com

Exit mobile version