Kategoriler
Proje Haberleri

Zen Life Gümüşhacıköy satışları devam ediyor

Zen Life Gümüşhacıköy projesi detaylarıyla sizlere sunulmaktadır. Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi,  Artıkabat Mahallesi’nde bulunan bu konut projesi oldukça ilgi çekmektedir. Bu konut projesi Söylemezoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Konut projesinde daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Haberimizin devamında tüm bu soruların cevabına ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Deprem yönetmenliğine uygun olarak yapılandırılmış bu proje sizlere sunulmaktadır. Temelin altında ve kenarlarında su yalıtımı mevcuttur. Binanın dış yapısı komple ısı ve ses yalıtımı ile kaplanmıştır. Bu proje konforlu yapısı ve modern tasarımıyla oldukça dikkat çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah odalar sunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu evin özelliklerinden de yararlanmanız mümkündür. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler özellikleri ile dikkat çeken bu evlerin konumu bakımından avantajlarını da öğrenebilirsiniz. Bu projede yer alan dairelerin tamamı 3+1 tip dairelerden meydana geldiği bilinmektedir. 3+1 tip daireler büyüklük olarak ise brüt 155 metrekare, net ise 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir. Aynı zamanda site içerisinde asansörde mevcuttur. Güvenlik bakımından depreme de yangına da oldukça dayanıklı bir sistemi vardır.

Zen Life Gümüşhacıköy konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Şehir merkezine yakın olmasından dolayı sizler ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla sorun yaşamazsınız. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Zen Life Gümüşhacıköy fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda brüt 155 metrekare, net 145 metrekare olarak tasarlanmış 3+1 tip dairelerin fiyatları 425 bin TL’den başlamaktadır. Dairelerin fiyatları 485 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Kredi kullanarak daire sahibi olmayı düşünenler için proje krediye uygun durumdadır.

Zen Life Gümüşhacıköy hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0 (505) 097 05 05 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…