Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zen34 projesinde hemen teslim edilen evlerin fiyatı

UMY Yapı tarafından hayata geçirilen Zen34 projesi, İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesindeki 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Site alanının palmiye ağaçlarıyla süslendiği projede, yatay ve birbiriyle bitişik dört adet blok bulunuyor.

İstanbul ilinin Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki bu blokların içerisinde ise 34 adet daire yer alıyor. Açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi projenin sosyal donatıları arasında.

Dairelerinin anahtar tesliminin hemen yapıldığı projede, bir odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklük değeri, 82 metrekare. Büyükçekmece ilçesindeki sahile 1 dakikalık uzaklıkta yer almakta olan projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların büyüklük alanı, 102 ile 110 metrekare arasında değişiyor.

Zen34 projesinde 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri

Panoramik deniz manzarasıyla doğanın görsel zenginliğini konut sakinlerine sunan projedeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklük alanı, 122 metrekare değerinden başlıyor. Konut fiyatlarının 750 bin Türk lirasından başlayan projedeki üç oda ve bir salonlu dairelerin alanı, 149 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Projedeki dört oda ve bir salonlu dairelerin yanı sıra beş oda ve bir salonlu dairelere de bakıldığında, karşımıza dubleks tipi çıkıyor. Avrupa Yakası’na inşa edilmiş durumda olan projedeki 4+1’ler, dubleks tipiyse kuruldu.

Söz konusu projedeki 4+1 daireler, 240 metrekarelik alana sahipken beş odalı ve bir salonlu dairelerin alanı, 253 metrekare değerinde bulunuyor.

Projedeki konut fiyatları hangi değerden başlıyor?

Dairelerinin akıllı ev sistemiyle donatıldığı Zen34 projesindeki bir oda ve bir salonlu konutlar, 750 bin Türk lirasından başlayan fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Daire içlerinin ankastre beyaz eşyalarıyla donatılmış durumda olan projedeki 2+1’ler 679 bin lira ile 960 bin lira arasında; 3+1’ler 1 milyon 499 bin liradan, 5+1’ler ise 2 milyon 350 bin Türk lirasından başlayan fiyatlarla satılıyor.

Zen34 projesine nasıl ulaşabilirim?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Caddesi, No:23/2, Büyükçekmece/İstanbul

Telefon: 0539 243 18 34

Exit mobile version