Kategoriler
Proje Haberleri

Zenar Nearport Arnavutköy satışları devam ediyor

Zenar Nearport Arnavutköy konut projesi İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Mahallesi’nde hayata geçirildi. Arnavutköy konut projesi Zenar Yapı inşaat firması tarafından inşa edildi. Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Peki projede kaç tip daire bulunmaktadır? Konut fiyatları ne kadar? Konut alıcıları bu soruların cevabını merak ediyor. Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Arnavutköy konut projesi 5 bin 461 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmiştir. Konut projesi 9 katlı iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 2 konut bloğunda ise toplam 60 adet konut bulunmaktadır. Ayrıca projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer almaktadır.

İstanbul konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcuttur. 2+1 tip daireler normal ve bahçe katı dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca 3+1 daireler ise köşe dubleks ve orta dubleks dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 83 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip konutlar brüt 83 metrekare, net ise 60 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 124 ve 155 metrekare, net ise 101 ve  121 metrekare büyüklüğündedir.

Zenar Nearport Arnavutköy fiyat listesi nasıl?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutların tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları da 525 bin TL’den başlamaktadır.

64 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 525 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 610 bin TL’den başlayıp 930 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Brüt 155 metrekare 3+1 dairelerin yer aldığı projedeki bu daireler ise 1 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Zenar Nearport Arnavutköy projesinde sosyal alanlar neler?

Konut projesinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, ortak barbekü alanı gibi ortak alanalar bulunmaktadır. Ayrıca projede kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar da mevcuttur.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih edilmiştir. Ayrıca projedeki dairelerde ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve balkon da mevcuttur. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilmiştir. Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumdadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Bolluca mevkiinde hayata geçirilen konut projesi, İstanbul Havalimanı’na sadece 10 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje İhsaniye metro durağına çok yakın bir konumdadır. Proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafededir. Zenar Nearport Arnavutköy projesi Bolluca Mahallesi,  Arnavutköy / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 685 30 35 ve 0536 645 39 19 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.