Kategoriler
Proje Haberleri

Zengin Ören Evleri satışları devam ediyor

Zengin Ören Evleri geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Muğla da bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Konumu dolayısıyla sizlere kolaylık sağlayan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olmak oldukça kolaydır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah alanlar sunmaktadır. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler bu projenin özelliklerine dikkat edebilir ve değerlendirmeye evin manzaralı konumunu da ekleyebilirsiniz. Toplam 52 daireden oluşan bu projenin konforlu bir yapısı bulunmaktadır. 2022 yılının 2. Çeyreği olarak teslim tarihi belirlenmiştir. Zengin Grup inşaat tarafından yapılan bu evler oldukça ilgi çekicidir.  Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Sosyal alan bulunduran bu proje sizlere keyifli anlar sunabilmektedir. Bodrum’da yer alan bu villalar 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir.

Zengin Ören Evleri konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Projede yapılan evlerin arkası sarp kayalıklara yaslıdır. Yemyeşil ormanın içerisinde ve doğa ile iç içedir. 12 km’lik sahili bulunmaktadır. Bu şekilde sizlere eşsiz fırsatlar sunan ve muhteşem konuma sahip bu evleri incelemek mümkündür. Ulaşım olanakları da oldukça fazladır. Depreme dayanıklı ve zemin etüdü yapılmış bu evler konumundan dolayı da artı puan almaktadır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Zengin Ören Evleri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları genel olarak 550 bin ve 1 milyon 200 bin arasında değişiklik göstermektedir.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

“Zengin Ören Evleri satışları devam ediyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.