Kategoriler
Proje Haberleri

Zer Kartal ödeme planı

İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Zer Kartal projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ceylan İnşaat – Artuklu Yatırım Emlak A.Ş. imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen projede yer alan konutlar birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelecek şekilde planlanmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar on beş katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 320 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Zer Kartal projesinde bulunan konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Zer Kartal projesinde bulunan konutlar 1+1’den 3+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde alıcılarına sunulmakta. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 1+1 konutların büyüklükleri 117 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede bulunan 2+1 konutlar 120 metrekare olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 155 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Zer Kartalp projesinde bulunan 1+1 konutların fiyatları 367 bin 500 TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları da 759 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede bulunan konutlar için firma bünyesinde 90 ay vadelendirme mümkün. Zer Kartal projesindeki vadelendirme için sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Projede yer alan konutların bu yıl içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 3 274