Kategoriler
Proje Haberleri

Zer Kartal’da firma bünyesinde taksit

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım Emlak A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Zer Kartal konut projesi, toplam 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 5 blokta toplam 320 konut bulunuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1’lerin büyüklükleri 117 metrekareden, 2+1’lerin büyüklükleri 120 metrekareden ve 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 155 metrekareden başlıyor.

Projenin Aralık 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Zer Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki konutların fiyatları 36 bin TL’den, 2+1 tipteki konutların fiyatları 600 bin TL’den ve 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 759 bin TL’den başlıyor.

Projede firma bünyesinde 90 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün.

Zer Kartal konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kütüphane, teleskopla gözlem odası, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçerin yanında balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla beğeni topluyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz ve Adalar manzaralı konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada yükseliyor.

Sahile 15 dakika uzaklıktaki proje, metroya, E-5’e ve otoban bağlantı yoluna oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Zer Kartal konut projesi, Hürriyet Mah. Cumhur Sok. No: 10 34870 Kartal/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 32 74 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.