Kategoriler
Proje Haberleri

Zer Mecidiyeköy teslim tarihi

İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy semtinde, Ceylan İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Zer Mecidiyeköy konut projesi, toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

2 blokta toplam 176 adet konuttan oluşan projede; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daireler mevcut durumda. Konut projesindeki 1+1 daireler brüt 76, net 59 metrekare, 2+1 daireler brüt 120, net 96 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 170, net 125 metrekare büyüklüklerde.

Konut projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Zer Mecidiyeköy konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı, 1 milyon TL olarak belirlendi. Projede yüzde 30 vererek şirket bünyesinde 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

Zer Mecidiyeköy konut projesi sosyal donatı olanakları

Toplam 4 adet bloktan meydana gelen konut projesinde; toplu taşıma, açık otopark, kapalı otopark, yeşil alan, güvenlik, sosyal tesis, spor salonu, sauna, yürüyüş alanı, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut durumda. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen konut projesi, Güvenevler Blokları’nın olduğu alanda hayata geçiriliyor.

Toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın noktada inşa edilen konut projesinden metro ve metrobüse yürüyerek ulaşabilmek mümkün durumda.

Trump Towers AVM’nin yanında bulunan konut projesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi ve meydana yürüyüş mesafesinde.

Zer Mecidiyeköy konut projesi, Eski Osmanlı Sok. Güvenevler Blokları No: 37 Mecidiyeköy-Şişli/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 444 87 85 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.