Kategoriler
Proje Haberleri

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ödeme planı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Zer İnşaat firması imzasıyla inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesi, toplam 5 bin 760 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 25 katlı tek blok bulunuyor. Projede toplam 192 adet konut, 9 ofis ve 6 adet ticari mağaza yer alıyor. 14’üncü katından itibaren deniz manzarasına sahip olan projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 61 metrekareden başlayan büyüklüklere, 3+1 tipteki daireler ise 103 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

Projenin 2019 yılının aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesi ödeme planı

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 580 bin TL’den, konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 1 milyon TL’den başlıyor. Projede ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, sauna, futbol sahası, basketbol sahası, sinema, kameriye ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Projede asansör de yer alıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Proje, D-1 Otoyolu ile Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’ne oldukça yakın bir noktada bulunuyor.

Avrasya Tüneli ve Şükrü Saraçoğlu Stadı’na 500 metre uzaklıktaki proje, metrobüs duraklarına da oldukça kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesi, Eğitim Mah. Kasrı Ali Cad. No: 39 Fikirtepe Göztepe / Kadıköy/ İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 87 85 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.