Kategoriler
Proje Haberleri

Zer Pırlanta Konutları fiyat listesi

Konut projesi Pırlanta İnşaat firması tarafından Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sancak mahallesinde hayata geçirilmektedir. Zer Pırlanta Konutları projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede kalan son dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Zer Pırlanta Konutları fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje 3 farklı konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarından 1 tanesinde 2+1 tip, 2 tanesinde 3+1 tip dairelere yer verilmiştir. Ayrıca 3+1 tip konutlar brüt 160 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Site içerisinde açık otopark ve daha pek çok sosyal donatıya yer verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca daireler de yerden ısıtma sistemi ile ısıtılacaktır.

Zer Pırlanta Konutları fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne, ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

3+1 tip zemin kat daireler 930 bin TL,

Arakat 3+1 tip daireler 950 bin TL,

3+1 son kat daireler 940 bin TL,

Zemin kat 2+1 tip daireler 855 bin TL,

Arakat 2+1 tip daireler 875 bin TL,

2+1 son kat daireler ise 865 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Selçuklu, Sancak Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 222 00 60 ve 0532 616 85 07 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version