Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Effect Kartepe konutları ön talep topluyor

Zeray Effect Kartepe projesi, henüz kesinleşmiş detaylara sahip olmasa da çok dikkat çekmeyi başarmıştır. Zeray İnşaat kalitesi ile yükselecek olan konutlarda, daire sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına maksimum karşılık verecek imkanların olacağı bilgisi söz konusudur. Şu anda ön talep aşamasında olan proje, Marmara Bölgesi’ndeki deprem riskine karşı dayanıklı olacaktır. Bunun için proje alanında zemin etüdü gerçekleştirilmektedir. Ayrıca bu konutlar deprem yönetmeliğine uygun olacağı gibi, yalıtım yönetmeliklerine de tamamen uygun olarak yükselecektir. Kısa süre sonra Kocaeli Kartepe satılık daire ilanları arasında yerini alacak olan bu projede, kapalı otopark hizmeti de mevcut olacaktır.

Zeray İnşaat’ın uzmanlığını anlamak ve bu projeyi şimdiden tanıyabilmek açısından önemlidir. Bu konuda, şirkete ait olan diğer projelerden söz etmek mümkündür. Zeray İnşaat’ın, Çayırova, Yuvacık ve Kartepe ilçelerinde pek çok projesi devam etmektedir. Ayrıca şirket, Bursa ve Sakarya illerinde de sürmekte olan bazı projelere sahiptir. Sonuca ulaşmış olan projelerin pek çoğu oldukça kalitelidir. Örneğin Belinay Konakları (Başiskele), Sidelya Konakları (Başiskele), Bağdat Konakları (Başiskele), Anıl Sitesi (Gölcük), Yuvacık Eksen (Yuvacık), Asrın Sarayları (İzmit) bu projeler arasındadır.

Zeray Effect Kartepe satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi

Zeray Effect Kartepe konutları henüz hayata geçmemiş bir projenin kapsamındadır. Bundan dolayı dairelerin özellikleri ya da fiyat aralıkları hakkında kesin bilgiler mevcut değildir. Fakat çeşitli yollar ile bu konularda bilgi sahibi olmak mümkündür. Örneğin şirketin telefon numarası aramalara, satış ofisi ise ziyarete açıktır. Zeray İnşaat’ın telefon numarası 444 91 41’dir. Satış ofisinin açık adresi ise şöyledir: Gültepe Mahallesi, Miralay Mümtaz Caddesi, No: 1, Zeray A.Ş Genel Müdürlüğü, İzmit – Kocaeli.

Benzer proje haberleri için tıklayınız.

Exit mobile version