Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Effect Kartepe satışa sulundu

Zeray inşaatın tarafından hayata geçirilen Zeray Effect Kartepe projesinin tanıtımı yapılmıştır. Hayata geçirdiği bu daireler tanıtım programını gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Proje kapsamında 130 konut, 35 ticari ünite ve A, B1, B2 ve C olmak üzere 4 bloktan oluşan muhteşem yapılar ortaya çıkmıştır. Kocaeli’nin köklü inşaat firmasından olan Zeray İnşaatın ortaya koyduğu bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Yakın zamanda programının tanıtıldığı bu projenin alıcıları şimdiden hazır da beklemektedir.

Zeray İnşaatın Sunduğu Zeray Effect Kartepe Projesi

Bu projenin iç mimari Figen Erturan projenin sunumunu üstlenmiştir. Programın açılış konuşmasını da Zeray İnşaat yönetim kurulu başkanı olan Zeki Zeray yapmıştır. Açıklamasında dönem olarak gerek sektörel gerek finansal gerekse pandemiden dolayı çeşitli etkinliklerin dikkate alındığını söylemiştir. Ülke olarak birçok ihtiyaç duyulan dönem olduğunu düşündüğünü belirtmiştir. Bu nedenle geçmiş senelerde benzer gerek ekonomik, siyasi, coğrafi, finansal sıkıntılar da 2 gibi şirketin gerçek bir vatanseverlik örneği olduğunu söylemiştir. Ayrıca sorumluluk alarak bu yatırım yaptığını belirtmiştir. Genel olarak bu proje oldukça ilgi çeken bir görünüme sahiptir. İç yapısı dış yapısı gibi birçok faktör bu projeyi genel kapsamda oluşturulmuştur.

Zeray Effect Kartepe Projesi 130 Konut ve 15 Ticari Ünite 

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nde bulunan bu proje merkeze oldukça yakın bulunmaktadır. Konumundan dolayı her odasının güneş alması konforlu ve ferah yapısı nedeniyle oldukça ilgi çektiğini söylememiz gerekmektedir. 130 konut, 35 ticari ünite olmak üzere A, B1, B2 ve C olarak 4 bloktan oluşan bu yapı muhteşem bir eğitim parçası olarak sunulmaktadır. Birçok alan bu yapının içerisinde yer almaktadır. Sosyal tesis alanları, hamam, sauna, fitness alanı, açık kapalı olan havuzlar, snack bar, gölet, çocuk oyun alanları gibi genel etkinlik alanları da bu projenin içerisinde yer almaktadır. Alıcının birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik faaliyetlere girişilmiştir.

Bu şekilde bu yapıyı genel olarak tanıtabilir ve anlatabiliriz. Sizler de tanıtımı yapılan bu yapının alış tarihini detaylı bir şekilde öğrenebilir ve inceleyebilirsiniz. Bu şekilde proje hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Daha fazla proje için tıklayınız…