Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Esil Kartepe ön talep topluyor

Konut projesi Zeray İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Söz konusu konut projesi Kocaeli şehrinde yer almaktadır.  Zeray Esil Kartepe konut projesinde ön talep toplama süreci başlamış durumdadır. Ön hazırlıkların devam ettiği projede inşaat çalışmalarının ise yakın zamanda başlaması beklenmektedir.

Zeray Esil Kartepe detayları henüz belli olmadı

Kocaeli şehir merkezinde yer alan konut projesi aynı zamanda doğa ile de iç içe bir yaşam vadetmektedir. Konut projesi ile ilgili detaylı bilgiler henüz açıklanmamıştır. Daire tipleri neler, konut büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ödeme seçenekleri neler? Tüm bu soruların cevabı belli olduğunda detaylı bilgiler web sitemizde yer alacaktır. Diğer taraftan Zeray İnşaat firmasının diğer projelerinde ise satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Satışları devam eden projeler

Firmanın satışları devam eden projeler arasında Zeray Güneşi Forum Anatolia, Zeray Koru Park projeleri bulunmaktadır. Ayrıca Zeray Country Bahçecik, Meva Anadolu, Zeray Perla, Effect Kartepe, Kırsal Sapanca, Zeray Kent projeleri yer almaktadır. Zeray Mahal Kartepe ve Zeray Esil Kocaeli projelerinde ise yeni satışa sunulan projeler arasında yer almaktadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version