Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zeray Güneşi’nde dubleks daireler

Yatay yapılı, antik dönemlerin mimarisini yansıtan Zeray Güneşi, yeşil alanlarla çevrelenmiş durumda. İzmit’i Değirmendere ve Gölcük’e bağlayan ilçede inşa edilmiş projede havuz, tenis kortu, basket sahası, voleybol sahası, kafeterya, kamelyalar, çocuk parkı, sosyal tesis, spor salonu, barbekü alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Şelalelerin ve göletlerin; palmiye ağaçlarının yer aldığı projedeki site alanında kapalı otopark bulunuyor. Kapalı otoparkla daireler arasında asansörle ulaşım sağlanabiliyor.

Projedeki daire teslimleri hemen yapılıyor.

Zeray Güneşi projesinde daire tipleri

Zeray Güneşi projesindeki dairelerde normal, bahçeli dubleks ve çatı dubleks daire tipleri yer alıyor.

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine ve TED Kolejine yakın mesafelere konumlandırılan projedeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 88 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 114 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 160 metrekare büyüklüğünde, ara katta bulunan 3 oda ve 1 salonlu daire tipleri brüt 137 metrekare büyüklüğünde inşa edildi.

Projedeki bahçeli dubleks daire seçenekleri

Kocaeli’ye inşa edilen Zeray Güneşi adlı konut projesindeki 2 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki bahçeli daireler brüt 130 metrekare büyüklüğüne, 3 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki bahçeli daireler brüt 177 metrekare büyüklüğüne, 4 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki bahçeli daireler brüt 210 metrekare büyüklüğüne sahip durumda.  

Zeray Güneşi çatı katı dubleks daire seçenekleri

Fatih Caddesi’nde bulunan projedeki 1 oda ve 1 salon çatı katı dubleks tipindeki daireler brüt 87 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salonlu çatı katı dubleks tipindeki daireler brüt 108 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon çatı katı dubleks tipindeki daireler brüt 183 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. 

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki 4 oda ve 1 salonlu çatı dubleksi tipine sahip konutlar ise brüt 219 metrekare büyüklükte yer alıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Fatih Caddesi, Galip Erenoğlu Caddesi, No. 34 Başiskele / Kocaeli adresinde bulunan projenin detayları için “+90 444 91 41” telefon numarasını arayabilirsiniz.

Projedeki fiyat listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.