Kategoriler
Emlak Haberleri

Zeray İnşaat yeni yılda projelerini Ege, Akdeniz ve İç Anadolu’ya taşıyor

Zeray İnşaat, aralıksız çalışma hayatını yeni projelerle süslemek için yola çıktı. 2008 yılında kurulan ve o yıldan günümüze dek çalışma sürecini devam ettiren firma, ilk projelerini Gölcük üzerinde tamamlamıştı. İstikrarlı yapısıyla 3 yıl içinde büyümeyi başaran ve toplamda 14 projeye imza atan firmadan 2021 yılı için yeni proje planları duyuruldu. Talep artışına bağlı olarak konut açlığını gidermek için Ege, Akdeniz ve İç Anadolu’ya yönelme kararı veren Zeray İnşaat, yurt genelindeki arsa arayışlarını sürdürmektedir.

Zeray İnşaat, gerçek bir başarı hikâyesi

İnşaat sektöründe kurulduğu yıl olan 2008’den bu yana yeni konut projelerine imza atan Zeray İnşaat, mottosunu topluma fayda sağlamak amacıyla geliştirdi. Çalışma ahlakını dürüstlükten yana seçen firma, bitmeyen enerjisiyle 14 başarılı projeye imza attı. Zeki Zeray’ın gerçek bir başarı hikayesi olarak önümüze çıkardığı Zeray İnşaat; 1981 yılında doğan iş adamının çobanlıkla dolu hayat hikayesinden günümüze kadar gelen serüvenin bir göstergesi. 6 yaşında başladığı çobanlık hayatında 12 yaşına kadar devam ettirdiğini söyleyen Zeray, 1993 yılında ailesiyle birlikte Bingöl’den Erzincan’a göç etti. Burada ilk iş hayatın adım atan iş adamı, 14 yaşında ticaret hayatını öğrenerek araç alım satım ve kiralama faaliyetlerinde bulundu. 6 yıllık ticaret hayatını vatani görevini yerine getirmek için 2001 yılında gittiği Kocaeli Gölcük ilçesinde bıraktı.

Askerlik bitince ticaret hayatına yeniden girdi

Zeki Zeray, askerlik nedeniyle ara verdiği ticaret hayatını, 2003 yılında göç ettiği İstanbul’da devam ettirdi. Kısa süreli İstanbul macerasından sonra kendisini yeniden Gölcük’te bulan Zeray, farklı sektörler üzerinden çalışmalarını devam ederek kendisine iş adamı kimliği yarattı. 2008 yılında kurucusu olduğu Zeray İnşaat üzerinden 14 farklı projeye imza atan iş adamı, ilk projelerini konut ihtiyacı olan Gölcük’te başlatmıştır. 3 yıllık bir süreçte hızla büyüme yakalayan firma, 2011 yılında Gölcük’ü cazibe bölgesine dönüştürdü. Konut ve işyeri projeleriyle devam eden başarılı süreç, 2018 yılında Marmara Bölgesine sıçradı. Burada birbirinden farklı noktalarda konut ve işyeri projeleri üretilmiş; 2020 yılında ise en çok aranan inşaat firması haline gelinmiştir.

2021 yılı projelere ara verilmeyecek

Zeray İnşaat altında verilen faaliyetler konut ihtiyacı hissedilen Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde devam edecek. Yurt genelinde yapılan arsa alımlarından sonra projelerini yurt dışına taşımak isteyen iş adamı, yakın zamanda uluslararası projelere de imza atacaklarını açıklıyor.

Exit mobile version