Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Kırsal Sapanca satışları devam ediyor

Zeray İnşaat firması tarafından Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Kırpınar Hasanpaşa Mahallesi’nde inşa edilen Zeray Kırsal Sapanca projesinde kalan son villaların satışları devam ediyor. Projede satılık villa fiyatları ne kadar? Villa özellikleri neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Yemyeşil doğası ve Sapanca Gölü’ne hâkim bir konumu ile dikkat çeken proje Şehit Cevdet Koç caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Türkiye’nin özel tabiat parklarından birisi olarak sayılan Sapanca Gölü’ne yakınlığı ile dikkat çeken proje country yaşam tarzını gözler önüne sermektedir.

Proje özellikleri neler?

Toplam 26 adet müstakil villadan meydana gelen proje zemin kat + 1 normal kat olmak üzere iki katlı olarak projelendirildi.

Kırsal Sapanca projesinde yer alan 26 adet villa 4+1 tipinde tasarlandı. Villaların zemin katı brüt 176 metrekare büyüklüğe sahip. Villaların 1. katı ise 119 metrekare büyüklüğe sahip. Villaların toplam brüt alanları ise 295 metrekare olarak projelendirildi. Villaların bahçe taban alanları ise 350 metrekare ile 740 metrekare arasında değişiyor.

Projenin zemin katında salon, mutfak, antre, vestiyer, banyo,  antre, teras ve otopark alanı yer alıyor. Projenin 1. normal katında yatak odası, ebeveyn banyosu, 2 adet yatak odası, banyo, hol, balkon yer alıyor.

Zeray Kırsal Sapanca fiyat listesi

Zeray Kırsal Sapanca projesinde yer alan villaların fiyatları bulunduğu konumu ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. İnşaat çalışmalarının ve satışların tüm hızıyla devam ettiği villa projesinde yer alan brüt 295 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip satılık villa fiyatları 2 milyon 420 bin TL’den başlıyor. Villaların fiyatları 2 milyon 832 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, yürüyüş parkuru, hobi alanları gibi bir çok sosyal alan yer alıyor.

Zeray Kırsal Sapanca nerede yer alıyor?

Alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan proje Kırpınar Hasanpaşa Mahallesi, Şehit Cevdet Koç Caddesi, No: 35 / 1 Sapanca / Sakarya posta adresinde yer alıyor. Projenin 2021 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak villa sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.