Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Mahal Kartepe lansman fiyatlarıyla satışta

Zeray Mahal Kartepe konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve yeşille maviyi bir arada sunduğu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde yükselen proje Zeray İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konut projesinde lansmana özel fırsatlarla satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kartepe İlçesi Sarımeşe Mahallesi üzerindeki 30 bin metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede ayrıca 4700 metrekarelik yeşil alan, 5500 metrekarelik de mavi alan yer almaktadır. Aynı zamanda Zeray Mahal Kartepe kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri yangın alarmı, ADSL, fiber internet, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Dairelerde vestiyer, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi olanaklara da sahiptir.

Şehrin merkezinde ancak yoğunluğunda uzak proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Açık havuz, kapalı havuz, hamam, sauna, fitness salonu, amfi tiyatro, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları projenin sahip olduğu sosyal alanlardandır. Ayrıca site içerisinde güvenlik, kamera sistemi, otopark, kapıcı, jeneratör gibi olanaklar da mevcuttur. Kartepe konut projesi 12 blok ve 312 daireden oluşmaktadır. Projede 1+1’den 4+1’ e kadar daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca proje kapsamında bahçe katı, teras dubleks seçenekleri de bulunmaktadır. Daire büyüklükleri ise brüt 82 metrekare ile 224 metrekare arasında değişmektedir.

Zeray Mahal Kartepe konumu ve fiyatları hakkında

Zeray Mahal Kartepe konut projesi, Kartepe Sarımeşe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Ankara-İstanbul otobanına 2 dakika, Cengiz Topel Havalimanı’na 5 dakikalık mesafededir. Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

82-102 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 450 bin TL,

Brüt 122-147 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 730 bin TL,

165-190 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 875 bin TL,

205-224 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler 1 milyon 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 41 ve 0534 271 25 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version