Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zeray Perla projesinde yüzde 10 peşinat kampanyası

Zeray İnşaat tarafından Yuvacık’ta inşa edilen Zeray Perla projesinde, yıl sonuna kadar sürecek kampanya başlatıldı. Başiskele’ye konumlandırılan projedeki daireler için yüzde 10 oranında peşinat istenirken borcun geri kalanının ödemelerine, teslimde başlanıyor.

Dört blok içerisine 124 adet daireyi alan proje, 11 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Yatay mimarili ve 7’şer kattan oluşan bloklara sahip proje, yeşil alanlarla çevrili durumda.

Projedeki bahçe dubleksi ev tipleri

Galip Erenoğlu Caddesi’ne konumlandırılan Zeray Perla projesi, büyük balkonlu daireler, büyük teras alana sahip bahçeli dubleksler öne çıkıyor. Bahçesi bulunan dubleks evlerin bir odalı ve bir salonlu tipi brüt 164,5 metrekarelik alana sahip.

İçerisine ebeveyn banyosunu da alan iki odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipi daireler brüt 192.1 metrekare değerinde inşa ediliyor. Konumuyla Değirmendere ve Gölcük’e kolay ulaşım imkânı sunan projedeki üç odaya ve bir salona sahip bahçe dubleks tipi daireler brüt 179.3 metrekarelik büyüklük değerine sahip durumda.

Söz konusu projedeki dört odaya ve bir salona sahip durumda olan daireler, brüt 234,2 metrekarelik alanıyla kuruluyor.

Zeray Perla projesindeki kat bahçeli ve ara kat evler

Kocaeli’nin İzmit ilçesine konumlandırılan projedeki üç odalı ve bir salonlu kat bahçeli konutlar, brüt 162,5 metrekarelik büyüklüğüne sahip olacak şekilde inşa ediliyor. Ara katta yer alan iki odalı ve bir salonlu evler, brüt 145.5 metrekare.

Projedeki üç odaya ve bir salona sahip ve ebeveyn banyolu ara kattaki daireler ise brüt 162.5 metrekare büyüklüğünde.

Projedeki teraslı daire seçenekleri

Kullar’a komşu olan Zeray Perla projesindeki bir oda ve bir salonlu teras dubleks tipi evler, brüt 113.2 metrekare, iki odalı ve bir salonlu teras dubleks tipi brüt 124.2 metrekareyken üç odalı ve bir salonlu teras dubleks tipleriyse brüt 171.2 metrekare büyüklüğünde.

Zeray Koru Park konut projesi nerede yükseliyor?

Satış ofisi

Zeray Perla Adres: Fatih Mahallesi, Galip Erenoğlu Caddesi, No:34, Başiskele / Kocaeli

Telefon: +90 444 91 41

Taşınmaz Haber