Kategoriler
Emlak Haberleri

Zeray Perla projesindeki sosyal eğlence ve alışveriş alanları

Kullar’a komşu olan Zeray Perla projesinde, büyük bahçelerin ve orman manzarasının yanı sıra , dinlenme, eğlence ve alışveriş mekânları bulunuyor. Yuvacık’a konumlandırılan projede, açık yüzme havuzu, basketbol ve tenis sahası ve çocuk oyun alanı bulunuyor.

Açık alana hizmet veren kafenin de yer aldığı site alanına rengârenk çiçekler eşlik ediyor. Açık ve kapalı otoparkların da inşa edildiği projede, dükkân ve mağazalar da kuruluyor.

Zeray Perla projesinde kampanya

Zeray İnşaat tarafından Başiskele ilçesine konumlandırılan projedeki dairelere ödenecek yüzde 10 peşinata, satın alma imkânı sağlanıyor. Projedeki satın alınan konutun borcu, anahtar tesliminde ödeniyor.

Dört blok içerisine 124 adet daireyi alan projede Galip Erenoğlu Caddesi’ndeki 11 dönümlük arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Yatay mimarili ve 7’şer kattan oluşan bloklara sahip projede, büyük balkonlu dairelerin yanı sıra büyük teras alanına sahip bahçeli dubleks konutlar öne çıkıyor.

Bahçe dubleks evlerin bir odalı ve bir salonlu tipi brüt 164,5 metrekarelik alana sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

Projedeki daire seçenekleri

Zeray Perla projesindeki iki odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipi daireler brüt 192.1 metrekarekik alana sahip durumda. Projedeki üç odaya ve bir salona sahip bahçe dubleks tipi konutların metrekare büyüklüğü, brüt 179.3 değerinde olacak şekilde inşa ediliyor.

Değirmendere ve Gölcük’e kısa mesafelerde yer alan projedeki dört odası ve bir salonluyla inşa edilen konutlar,  brüt 234,2 metrekare.

Zeray Perla projesindeki kat bahçeli ve ara kattaki evler

İzmit’e yarım saatlik mesafede yer alan projedeki üç odalı ve bir salonlu kat bahçeli konutlar, brüt 162,5 metrekare. Ara katta olacak şekilde inşa edilen iki odalı ve bir salonlu evler, brüt 145.5 metrekare.

Projedeki 3+1 ara kat konutlar ise brüt 162.5 metrekarelik değere sahip.

Projedeki teraslı evler

Zeray Perla projesindeki 1+1 teras dubleks tipi evler, brüt 113.2 metrekare değerinde. Projedeki 2+1 teraslı dubleks tipi evler, brüt 124.2 metrekare. Projedeki 3+1 teras dubleks ev tipleriyse brüt 171.2 metrekare olacak şekilde inşa ediliyor.

Adres: Fatih Mahallesi, Galip Erenoğlu Caddesi, No:34, Başiskele / Kocaeli

Telefon: +90 444 91 41