Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zermeram 2. etap satışları başladı

İttifak Holding firmasının inşaat sektöründe faaliyet gösteren markası Seha Yapı, Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından düzenlenen ödül töreninde 2016 yılında “Türkiye’nin En Çok Proje Üreten 6. Şirketi” oldu

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri dalında Türkiye’nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülünü alan Seha Yapı 2016 yılında 1.928 adet dairenin inşasını tamamlama başarısı göstererek bu ödüle layık oldu.

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen ve inşası devam eden Zermeram, 3.İstanbul, Kanyon Park ile tasarım aşamasında olan Konya Yazır’daki yeni projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Seha Yapı tarafından Konya’da hayata geçirilen su temalı en büyük karma konut projesi Zermeram’ın 2. etabında satışlarına başlandı.

1. ve 2. etabın inşaatı hızlı bir şekilde devam ederken 1. etabında teslimler ise 2019 yılında gerçekleşecek.

Konya İli’nin kentleşme konusunda en başarılı bölgelerinden biri olan Yazır’da hayata geçirilen Kanyon Park projesinde 2017 yılı Haziran ayında satışlara başlandı. Bölgedeki diğer projelere göre yaşam seçeneği zengin olan Kanyon Park projesinde satışları ise beklentilerin üzerinde gerçekleşiyor.

İnşaat çalışmaları son hızıyla devam eden Kanyon Park projesinde daire teslimlerine ise 2019 yılında başlanması planlanmaktadır.

Seha Yapı tarafından Kanyon Park projesi ile aynı belgede, Yazır’da hayata geçirilecek olan SEha Yapı Yazır karma projesinde çalışmalar başlamış durumda. Proje ile ilgili şu anda tasarım ve geliştirme çalışmaları başlamış olup 2018 yılı ikinci çeyreğinde satışa çıkarılması planlanmaktadır.

İstanbul’da inşaatı devam eden Başakşehir’in en büyük konut projesi 3. İstanbul projesinde ise 1. ve 2. etap satışları devam etmektedir. 2017 yılı Ekim ayında 3. İstanbul projesinin rezidans etabı satışa çıkarıldı. Projenin birinci etabında yer alan dairelerin yüzde 60’ının satışı gerçekleşmiş durumda.