Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep satışta

Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Şahinbey Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Marangoz İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Oğuzeli konut projesi Şahinbey Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 22 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar 2 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamındaki villalar ankastre set, vestiyer, müstakil bahçe gibi olanaklara sahiptir.

Villa projesinde her villanın kendisine ait olan müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Her villanın müstakil otoparkı, güneşlenme terası bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi ile ısıtılan villa içleri daha pek çok olanağa sahiptir. Bunların yanı sıra site içi peyzaj, 24 saat güvenlik, kamera sistemi de projenin sunduğu olanaklar arasındadır. Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 287 metrekare ve 483 metrekare arasında alana sahiptir.

Zeytin Çiçeği Konakları Gaziantep fiyatları ne kadar?

Oğuzeli konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Oğuzeli, Şahinbey Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje sağlık ocağı, okul, market, park, otobüs durağı gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 339 85 86 ve 0532 644 18 13 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…