Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytin Evleri 2. Etap lansman fiyatlarıyla satışta

Zeytin Evleri 2. Etap projesi butik tasarım anlayışı ve kaliteli yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Superkim İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8.300 metrekare üzerine inşa edilen 6 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8.300 metrekare üzerine inşa edilen 6 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 110 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 115 ile 120 metrekare arasında olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bahçe katındaki dairelerin kendilerine ait bahçe kullanım alanları bulunmaktadır. Dış duvarlar ve daire araları ısı ve ses yalıtımlıdır. Ayrıca tüm pencere camları ısı ve ses yalıtımlı çift camlıdır. Konutların doğalgazlı ısınmaya uygun alt yapısı bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca her daire antreleri için vestiyer mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri ve asansör bulunmaktadır.

Zeytin Evleri 2. Etap konumu hakkında

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz. Havaalanına da 15 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

Zeytin Evleri 2. Etap fiyatları ne kadardır?

Zeytin Evleri 2. Etap projesinde fiyatlar konut tipine göre, konumu ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Ayrıca lansmana özel çok uygun fiyatlı satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan, brüt 90 ile 110 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL ile 700.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 115 ile 120 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 346 39 29 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…