Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytindalı Sitesi Pendik özel ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor

Zeytindalı Sitesi Pendik ilçesinin en başarılı konut projelerinden bir tanesidir. Çavuşoğlu Yemenler Yapı şirketine ait olarak hayata geçen bu proje, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Yüzölçümü yaklaşık olarak 5750 metrekare olan bir arsa üzerindeki bu daireler 129 tanedir. Özel güvenlik personelinin koruduğu site alanında çocuk parkı ve kapalı otopark mevcuttur. Ayrıca her daire sakininin, bu otoparkta 1 araçlık kullanım hakkı vardır. Erkek ve kadınlar için ayrı ayrı hizmet veren spor salonu ile sauna da hizmetler arasındadır.

Bununla birlikte dairelerin hepsi ebeveyn banyosuna ve çamaşır odasına sahiptir. Jeneratör donanımı, fiber internet, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve kaliteli duvar boyaları ise dairelere önem katmaktadır. Kapıcı hizmetine de sahip olan bu dairelerin paslanmaz çelik dış kapısı, görüntülü diyafon sistemi ve duşakabini çok kalitelidir. Dolayısıyla Zeytindalı Sitesi Pendik projesi, İstanbul’da ev satın almak isteyenler için uygun özelliklere sahiptir.

Zeytindalı Sitesi Pendik konutları nerede yükselmektedir?

Bu daireler, Velibaba Mahallesi – Mimar Sinan Caddesi’ndedir. Ayrıca ilçe merkezinin kuzeyinde yer alan bu site, park ve camilerin çoğunlukta olduğu bir bölgededir. Konutların yakınında Şehit Murat Çelik Parkı, Sanayi Sitesi Camii, Çanakkale Şehitleri Camii ve Dumlupınar Merkez Camii bulunur. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 9 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu da proje alanına yakın mesafededir.

Zeytindalı Sitesi Pendik satılık daire fiyatları ne kadardır?

Zeytindalı Sitesi Pendik – Velibaba Mahallesi üzerindeki konutlar arasındadır. Ödeme koşulları ise burada satışa çıkan diğer konutlarınkine kıyasla daha iyi görünmektedir. Dolayısıyla fiyatlar ve ödeme detayları şöyledir:

  1. 2 + 1 (Brüt – Net m2): 615.000 TL
  • 100 – 80 m2
  • % 25 Peşin
  • 72 Ay faizsiz senetle taksit olanağı
  1. 3 + 1 (Brüt – Net m2): 840.000 – 770.000 TL
  • 110 – 95 m2 / % 25 Peşin, 60 ay faizsiz senetle taksit olanağı
  • 130 – 100 m2 / % 25 Peşin, 72 ay faizsiz senetle taksit olanağı

Detaylı bilgi için arayabilirsiniz: 0543 548 66 61

Benzer proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.