Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zeytindalı Sitesi Pendik’te Aralık 2022 döneminde teslim edilecek

Pendik’te inşa edilen Zeytindalı Sitesi, 5 bin 734 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına sahip durumda. Velibaba Mahallesi’ne konumlandırılan projenin kapsamında, 129 adet ev, 4 adet de dükkân inşa ediliyor. Metro istasyonu, Marmara Üniversitesinin hastanesi, Kurtköy Teknopark, özel bir hastane ve Pendik Kaymakamlığı projenin çevresinde yer alıyor.

İlçe merkezine kısa mesafede bulunan proje, E5 karayoluna kolay çıkış imkânı tanıyor. Fitness merkezi ve saunanın olduğu projede kapalı otopark da kuruluyor.

Zeytindalı Sitesi projesinde daireler

İstanbul ilinin Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklüğü, brüt olarak 85,2 metrekare değerinden başlıyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü, brüt 88,9 metrekare değerine kadar uzanıyor. Projedeki 2+1 dairelerin net büyüklüğüyse 74,18 ile 79,51 metrekare arasında.

Projedeki 3+1 daire seçenekleri

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından yüklenilen Zeytindalı Sitesi projesindeki üç odalı ve bir salonlu evlerin büyüklük değeri, brüt olarak 107,9 metrekare değerinden başlıyor. Sosyalleşme ve eğlence alanlarına da yer verildiği projedeki üç odaya ve bir salona sahip evlerin büyüklük değeri, brüt 107,9 metrekareden başlıyor. Projedeki 3+1 daire tiplerinin brüt değeri, 109,9 metrekareye kadar uzanıyor.

İstanbul’da sanayi sektörünün yoğunlukla yer aldığı ilçede yükselen projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin net büyüklükleriyse 93,85 metrekare ile 98,06 metrekare değerleri arasında.

Zeytindalı Sitesi daire fiyatları neler?

Mimar Sinan Caddesi’nde inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 565 bin liradan başlıyor. Projedeki üç odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı da 665 bin liradan başlayıp 880 bin liraya kadar uzanıyor.

Projedeki satın alımlarda, en az yüzde 25 oranında peşinat isteniyor. Evlere verilecek 25 oranındaki peşinata karşılık 60 ay vade farksız ödeme seçeneğine gidiliyor. Taksitler, firma bünyesinde imzalanan senetle oluşturuluyor.

Adres: Velibaba Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Pendik/İstanbul

İletişim: 444 61 34