Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytindalı Taş Evleri satışları devam ediyor

Zeytindalı Taş Evleri projesi, lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Antalya Döşemealtı’nda bulan proje Div Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. İnşaat firması, site halinde müstakil villa yaşamı sunmaktadır. Bunun yanı sıra proje 19 adet bağımsız villa ve 1 adet ikiz villadan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zeytindalı Taş Evleri projesi, 19 adet bağımsız villa ve 1 adet ikiz villadan oluşan müstakil yaşam alanları sunmaktadır. Ayrıca satışa sunulan 4 artı 1 villanın büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. Her villanın kendisine ait 540 metre kullanım alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu ve 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi ve yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Isı camlı, gizli ve otomatik panjurlar bulunmaktadır.  Ayrıca mutfakta ankastre set mevcuttur.

Zeytindalı Taş Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu proje Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Projede bulunan büyüklüğü brüt 280 metrekare olan 4 artı 1 müstakil villaların fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 326 00 14 ya da 0 (532) 799 05 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…