Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytinli Bahçe Evleri satışta!

Zeytinli Bahçe Evleri, Temizel İnşaat’ın Kocaeli’nde bulunan önemli projelerindendir. Kat sayısı 4 olan 2 blokta dubleks daireler satışa çıkmıştır. Bu satılık dairelerin brüt büyüklükleri 192 metrekaredir. Net büyüklük oranı ise 170 metrekare ve 175 metrekare olarak birbirinden farklıdır. Bununla birlikte, daireler krediye uygundur fakat takas ile alım mümkün olmamaktadır.

Ayrıca bina girişi ve araç park yeri, engelli sakinlerin de kullanımına uygun haldedir. Bununla birlikte ses ve ısı yalıtımli olan dairelerde ADSL hizmeti de vardır. Bu daireler, doğu, batı, güney cephelerine bakmakta olup, güvenlik kameraları ile etrafı 7 / 24 izlenmektedir. Dairelerin ısıtılması ise doğalgaz kombileriyle sağlanır. Adından da anlaşılabileceği gibi etrafında zeytinlikler bulunan bu konutlarda 3 adet banyo mevcuttur. Banyolardan 1 tanesi ebeveyn banyosu, 2 tanesi ise normal banyodur.

Hırsız alarmı, yangın alarmı, Wi – Fi, ADSL ya da fiber internet gibi donanımlara sahip olan dairelerde balkon da vardır. Bununla birlikte her daire ısı yalıtımına ve kiler bölmesine sahiptir. Ayrıca asansörlü olan blokların bahçesindeki çocuk oyun alanları da diğer detaylar arasındadır.

Zeytinli Bahçe Evleri nerededir?

Bu proje, Kocaeli – Başiskele’deki Fatih Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Kanarya Sokak’taki site alanına en yakın mesafede bulunan yerler Yuvacık Aile Sağlığı Merkezi, Arapoğlu Otobüs Durağı ve Fatih Parkı’dır. Ayrıca pek yakın olmasalar da, Yuvacık Fatih Camii ve Manar Yuvacık konutları da Kocaeli Zeytinli Bahçe Evleri ile aynı bölgededir. Dolayısıyla bu konutlar, trafik akışının pek yoğun olmadığı, sakin bir bölgede inşa edilmiştir.

Satılık dairelerin fiyatı ne kadardır?

Satışa çıkmış olan 4 + 1 odalı dubleks daireler, brüt ve net büyüklük olarak birbirine denk olmaktadır. Brüt büyüklüğü 192 m2 , net büyüklüğü ise 175 m2 olan daireler, bulundukları kata göre farklı fiyatlara sahiplerdir. Örneğin Zeytinli bahçe satılık daire fiyatları, bahçe katındaki bir daire için 695 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte, çatı katındaki daireler ise 600.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için, 0 (532) 550 34 52 numarasını aramak mümkündür.

Exit mobile version