Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytintepe Konutları Sardunya Villaları satışta

Zeytintepe Konutları Sardunya Villaları konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje BEP Turizm İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Zeytintepe Konutları Sardunya Villaları kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra yemek odası, misafir banyosu, klima alt yapısı, veranda gibi özelliklere de sahiptirler.

Konut projesi kapsamındaki dairelerin üst katları müstakil dubleks, alt katları ise iki ayrı müstakil daire olarak tasarlanmıştır. Fakat isteğe göre alt iki daire birleştirilip müstakil dubleks daire olarak da tamamlanabilmektedir. Aynı zamanda konutlarda su deposu, internet alt yapısı bulunmaktadır. Ayrıca site sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde otopark, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi donanımlar mevcuttur. Özel alanlara sahip olunan villa projesi ayrıca deniz manzaralıdır. Bodrum villa projesindeki villalar 6+2 tip daire seçeneğine sahiptir. Ayrıca villalar 320 metrekare büyüklüğündedir.

Zeytintepe Konutları Sardunya Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Zeytintepe Konutları Sardunya Villaları konut projesi, Bodrum Gündoğan mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 6+2 tip villaların fiyatları 4 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 387 70 14 ve 0541 559 65 66 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…