Kategoriler
Proje Haberleri

Zih Reserve Beşevler konutları Ağustos 2022’de teslim edilecek

Zih Reserve Beşevler satılık daire seçenekleri arasında 2 + 1, 4 + 1 ve 5 + 1 odalı daireler vardır. Ayrıca proje kapsamında satılık işyerleri de bulunur. Dairelerin brüt büyüklükleri 115 – 238 metrekare arasında, net büyüklülleri 87 – 178 metrekare arasında değişir. Zih Yapı – İnşaat’ın bu projesindeki önemli imkanlar ise oldukça detaylıdır. Tam 7 gün 24 saat boyunca güvenlik hizmeti, sauna salonu ve fitness salonu bunlardandır. Ayrıca 25 tonluk su deposu, elektriğin kesilmesi halinde dairelere ve ortak kullanım alanlarına enerji sağlayan jeneratör ve araçların güvenliği açısından önemli olan kapalı otopark da önemlidir.
Ayrıca yalıtım yönetmeliklerine uygun olan dış cephe ile pencere camları, her türlü depreme karşı dayanıklılık
gibi detaylar ile beraber konutların fiyat çeşitliliği de dikkat çekmektedir. Kredi ve takasa uygun olmayan bu dairelerin fiyat aralıkları oldukça geniştir.

Konutlar nerededir?

Zih Yapı – İnşaat’ın hayata geçirdiği bu proje, Bursa – Nilüfer’in Konak Mahallesi’nde yer alır. Bununla birlikte site bloklarının yükseldiği cadde ise Beşevler Caddesi olmaktadır. Konutlarla en yakın mesafedeki yerler As Uludağ Sitesi, Nezihkent Sitesi, Ev – Kon 2 Sitesi, 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Akuğur Süpermarket’tir. Ayrıca buraya en yakın mesafedeki eğitim kurumları ise Özel Şeker Pembe Anaokulu ve Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu’dur.

Zih Reserve Beşevler satılık daire fiyatları ne kadardır?

Zih Reserve Beşevler projesi Bursa’nın en iyi projelerinden birisidir. Konut projesinde satılık daire fiyatları 680 bin TL’den başlamaktadır.  Daire fiyatları, dairenin tipine, büyüklğüne, bulunduğu kata ve konuma göre değişmektedir.

146 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 680 bin TL’den başlamaktadır.

300 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 275 bin TL’den başlamaktadır.

247 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 280 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 452 97 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…