Kategoriler
Proje Haberleri

Zin D Diamond Çekmeköy’de yükseliyor

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Zin D Yatırım Yönetim Geliştirme A.Ş. firması imzasıyla hayata geçirilen Zin D Diamond konut projesi, toplam 4 bin 900 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 blokta toplam 166 adet konuttan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut büyüklüklerinin 47 metrekare ila 124 metrekare arasında değiştiği konut projesinin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Zin D Diamond konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki konutların fiyatları 409 bin TL ila 496 bin TL arasında, 2+1 tipteki konutların fiyatları 546 bin TL ila 690 bin TL arasında, 3+1 tipteki konutların fiyatları 721 bin TL ila 841 bin TL arasında, 4+1 tipteki konutların fiyatları ise 1 milyon TL ila 1 milyon 103 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Yüzde 75’i satılan konut projesindeki tüm daireler, banka kredisine uygun durumda. Projedeki konutların tapuları da sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Zin D Diamond konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, bovling, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Proje; Şile Otoyolu üzerinde, Taşdelen Tüneli hizasında yol kenarında inşa ediliyor. Konut projesi aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 18 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Zin D Diamond konut projesi, Şile Otoyolu Adnan Menderes Cad. Bengi Sok. 34788 Çekmeköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0216 642 03 22 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.