Kategoriler
Emlak Haberleri

Zin D Semt Çekmeköy’de yükseliyor

Yeşil ve düzenli peyzaj alanlarına sahip Zin D Semt projesinde, yatay mimarili beş adet blok inşa ediliyor. Teras alanına, basketbol ve voleybol sahasına sahip olan projedeki dairelerin bazıları, özel bahçeleriyle kuruluyor.

Saray Caddesi’ne konumlandırılan projede mağaza, restoran gibi donatılar da bulunuyor. Çekmeköy ilçesinde yer alan proje; kapalı yüzme havuzunu, kapalı spor salonunu ve saunayı içeriyor. Açık ve kapalı otoparklarına sahip olan projenin, 2022 yılının eylül ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Proje içerisinde 152 adet daire ve 33 adet dükkân bulunuyor.

Zin D Semt projesi nerede?

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen proje, ormana olan komşuluğuyla avantaj sağlıyor. İki vakıf üniversitesinin yanı başına yükselen proje, vakıf ve devlet liselerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Zin D Yatırım Yönetim Geliştirme Anonim Şirketi tarafından çalışmalarına başlatılan proje, ulaşım ağlarına yakın mesafelerde bulunuyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve Şile otobanına kolay ulaşım sunan  proje, vakıf üniversitesine 2 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor. Proje, ayrıca, Muhittin – Fatma Tatar Alemdağ Devlet Hastanesine yürüme mesafesinde yer alıyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yaklaşık 15 kilometre uzakta inşa edilen proje, ayrıca, İstanbul’un Etiler, Levent ve Maslak semtlerine yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunuyor.

Projedeki konut seçenekleri

Güvenlik hizmetlerinin de yer aldığı Zin D Semt projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 47 metrekare büyüklüğü ile 67 metrekare büyüklüğü arasında, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 83 metrekare ile 135 metrekare büyüklüğü arasında, üç odalı ve bir salonlu daire tipleri 112 metrekare büyüklüğü ile 139 metrekare büyüklüğü arasında inşa ediliyor.

Projedeki dört odalı ve bir salonlu dubleks tipindeki konutlar, 162 metrekare büyüklüğü ile 173 metrekare büyüklüğü arasında tamamlanıyor. Zin D Semt projesindeki beş odaya ve bir salona sahip dubleks konut tipleri ise 165 metrekare büyüklüğü ile 172 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Zin D Semt iletişim 

Proje Ekşioğlu Mahallesi, Saray Caddesi, No: 49, Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0216 621 8335 – 0541 377 3434

Diğer proje haberleri için tıklayınız…