Kategoriler
Proje Haberleri

Zin D Zer projesinde hemen tapu teslimi

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, Zin D Yatırım Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen Zin D Zer konut projesi, toplam 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 115 konut ve 73 dükkan bulunuyor. Projede içinde 42 ofis olan bir de ofis bloğu var. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler 77 ile 87 metrekare, 3+1 daireler ise 108 ile 113 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Projenin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Zin D Zer konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki konutların fiyatları 351 bin TL ila 396 bin TL arasında, 2+1 tipteki konutlar 548 bin TL’den, 3+1 tipteki konutlar ise 632 bin TL ila 728 bin TL arasında değişiyor.

Projedeki konutlar banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projedeki konutların tapuları sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Zin D Zer konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik, bilardo, sauna, Türk hamamı, spor salonu, masa tenisi, dart alanları, açık yüzme havuzu, masa tenisi ve kapalı yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Anadolu yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Çekmeköy’de hayata geçiriliyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne oldukça yakın. Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Tem bağlantı yollarına 3 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 12-15 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Zin D Zer konut projesi, İnönü Mah., Sultangazi Cad., Zin D İş Merkezi V, B Blok No: 8 Kat: 2 Sancaktepe/ İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan bilgilere 0 216 641 77 73 numaralı telefondan ulaşılıyor.