Kategoriler
Konut Kredisi

Ziraat Bankası destek kredileri

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları kredi kampanyalarına imza attı. Pandemi sürecinde ekonominin kalkınmasına destek olmak için bankalar; konut, taşıt, sosyal hayatı destek, tatil kredi paketlerini sunuyor.

Ziraat BankasıAvantajlı Konut Kredisi“, “Sosyal Hayatı Destek Kredileri“, “Taşıt Kredileri Paketi” ve “Tatil Destek Kredi Paketi“ni duyurdu. Bankanın Avantajlı Konut Kredisi’nde sıfır ve birinci el konutlar için yüzde 0,64 ve yüzde 0,74 oranlarıyla konut kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası konut kredisi

Bankadan en az 500 bin lira kredi kullanılabiliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki evler için kullanılacak kredi tutarı, en az 750 bin lira oluyor. Banka, “Avantajlı Konut Kredisi” ile bir yıl ödemesiz 180 aydan başlayan taksitlerle ödeme planı sunuyor. 

Birinci el konutlar için yüzde 0,64 oranlı vadeler sunulurken ikinci el konutlara yüzde 0,74 faiz oranı veriliyor.

Sosyal Hayatı Destek Kredileri

Ziraat Bankası, sosyal hayatın yeniden canlanması için Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi‘ni sunuyor.

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi‘nde anlaşmalı firmalardan satın alınacak ürünler için en fazla altı ay ödemesiz ve 60 aya kadar vadelerle kredi seçeneği sunuluyor.

Bu pakette, mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ürünlerine yönelik finansman ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor.

beyaz esya

 

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi‘nde neler var?

Yerli üretim yapan ve kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yapılacak alışverişler için en fazla altı ödemesiz, 60 aya varan vadelerle ödeme planı oluşturuluyor.

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi‘nde mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ürünlerine yönelik ihtiyaçların karşılanması hedefleniyor. 

Taşıt Kredileri Paketi

Ziraat Bankası, birinci el veya ikinci el taşıt satın alacak olanlara destek kredisi sunuyor. Buna göre, yerli üretim yapan firmalardan binek ya da ticari tipi taşıt satın alacaklara 1.El-Sıfır Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi verilirken ikinci el taşıt satın alacaklara ise 2.El Taşıt Destek Kredisi sunuluyor.

Kampanyadan bireysel müşterilerin yanı sıra kurumsal müşteriler de faydalanabiliyor. Kredi, motosikletler için de geçerli durumda.

1. El-Sıfır Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi

Bankanın birinci el ve yerli üretim taşıtları için sunduğu kredilerdeki faiz oranı yüzde 0,49 ile yüzde 0,64 arasında değişiyor.durumda.

2. El Taşıt Destek Kredisi 

Banka, ikinci el araçlar için yüzde 0,82 oranıyla kredi veriliyor. En çok altı ay ödemesiz taşıt kredisi en fazla 60 ay vadeye bölünebiliyor. 

Kaynak: Taşınmaz Haber

Ziraat Bankası taşıt ve tatil destek kredisi