Kategoriler
Proje Haberleri

Zirveden Batı konutları ödeme kolaylığıyla satışta!

Zirveden Batı projesi Ankara’da hayata geçiyor! Hemen tapu teslim imkanı ile satışta çıkmış olan konutlar, Zirve Beton şirketi tarafından inşa edilmiştir. Tam olarak 170 konuttan meydana gelen projenin daire türü 5 + 1’dir. Bununla birlikte tüm daireler, net 175 m2 büyüklüğe sahip olmaktadır. Oldukça gelişmiş durumdaki site alanında halı saha, basketbol sahası, 101 araç kapasiteli otopark ve çocuk parkı vardır. Ayrıca güvenlik hizmeti de mevcut olan site, açık spor alanları ile yürüyüş parkuruna da sahiptir.

Henüz inşaat çalışmaları sonlanmamış olan bu konutlar, 2020 yılında inşa edilmeye başlamıştır. Hızla devam eden çalışmaların ise en geç Aralık 2022 tarihinde biteceği beklenmektedir. Ayrıca yaklaşık 13 – 14 katlı olarak tasarlanan binaların yapı malzemeleri de çok kalitelidir. Dolayısıyla bloklar, deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine tamamen uygundur.

Zirveden Batı projesi nerede hayata geçiyor?

Ankara Yenimahalle satılık daire ilanları arasındaki bu proje, Yenimahalle ilçesinin Yeni Batı Mahallesi’ndedir. 5609. Cadde üzerinde yer alan konutların çevre yoluna yakınlığı dikkat çekmektedir. Bununla birlikte pek çok metro durağı, Göksu AVM ve Susuz Gölü etrafındaki Göksü Park da aynı bölgededir. Dolayısıyla Zirveden Batı konutları, Ankara’nın en gelişmiş ve doğal bölgelerinden birinde yükselmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu proje kapsamında yer alan dairelerin farklı fiyatları mevcuttur. Ayrıca satın alınacak olan ilk 10 konut için bir kampanya yapılmaktadır. Bu kampanyaya göre, talep görecek ilk 10 konut % 25 indirimle satışa çıkmaktadır. Peşin ödeme ya da banka kredili ödeme durumunda uygulanan bu kampanya oldukça kazançlı görünmektedir. Zirveden Batı satılık daire fiyatları ise genel olarak 1.270.000 – 1.000.000 TL’dir.

Ayrıca Ankara’da hayata geçen diğer konut projelerinden bazıları şunlardır: