Kategoriler
Proje Haberleri

Zirvekent Amasra hemen teslim

Bartın iline bağlı Amasra ilçesinde Zirvekent Amasra projesi inşa edildi. Bahsi geçen proje Arı İnşaat imzası ile hayata geçirildi. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje üç bloktan meydana geliyor. Projede yer alan bloklar 7 katlı olacak şekilde tasarlandı.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönüyle bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkıyor. Çalışmaları tamamlanan projede yer alan konutlar, beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı bulunan konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Proje bünyesinde 98 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Söz konusu projede daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilen konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen dairelerin büyüklükleri de konut tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Zirvekent Amasra projesinde yer alan konutlar 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu projedeki 1+1 konutlar 96 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edildi. Projede bulunan 3+1 konutlar 149 metrekare olurken 4+1 konutlar ise 170 metrekare ile 261 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Zirvekent Amasra projesinde bulunan 1+1 konutlar 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutlardan 3+1 olanların fiyatları ise 345 bin TL’den başlayacak şekilde satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları 170 metrekarede 430 bin TL’den başlarken 261 metrekarede ise 530 bin TL’den başlıyor.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlara sahip olmak isteyenler için taksitlendirme seçeneği ile ödeme yapmak mevcut.

Projede yer alan konutlar Kaleşah Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Söz konusu projede bulunan konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarına sunuluyor. Proje ile ilgili bilgi almak veya soru sormak isterseniz iletişim bilgisi : 0 532 272 57 13